Előző cikkünkben összefoglaltuk, hogy mi garantálja azt, hogy elégedett legyél a kozmetikumoddal, és ami fontosabb, hogy ennek hatására, tükörbe nézve boldogság, magabiztosság, öröm töltsön el. A felsorolt tényezőket nézzük meg most részleteiben.

 

A természetes mindig jobb!

Ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni. A természetben megtalálható, bőr-azonos anyagokat a szervezeted tolerálja, mely azt jelenti, hogy ezen hatóanyagok nem idegenek a bőröd számára, nem irritálja azt, így nem gyengíti és nem károsítja az egészségedet.

Egy natúrkozmetikum kiváló kiindulási pont egészséged megőrzése érdekében, de legyen az akármilyen csodaszer, önmagában nem elegendő. Ez nem csak a vegyszermentes kozmetikumra igaz, hanem minden olyan termékre, mely azt ígéri, hogy szebbé, jobbá varázsolja kinézetünket, egyszerűbbé, könnyebbé teszi az életünket. Mindegyiknél fontos tényezők vagyunk MI magunk is! Nincsenek varázsszerek, de ha tudjuk a célunkat, és az eléréséhez szorgalmasan és fegyelmezetten teszünk, egy-egy jól megválasztott „életkiegészítő” rengeteget segít. Így van ez egy kozmetikum esetében is.

 

A Magisternél Te vagy a fókuszban!

A mi célunk, hogy jól érezd magad a bőrödben, ezért dolgoznak velünk szakképzett tanácsadók, akik részleteiben ismerik a termékeinket, és már szinte ránézésre megmondják, hogy milyen típusú arcbőrrel rendelkezel. Ezt a két információt összekombinálva tudják azt, hogy mi lesz a legjobb a Te bőrödnek. A fő termékeken kívül be fogják mutatni a kiegészítőket is, és el fogják mondani a hozzájuk tartozó használati utasítást. Nem azért mutatunk be neked egy 6 lépésből álló arcápolási rutint, mert rád akarunk sózni minden terméket, hanem azért, mert azoknak az együttes használatával fogod elérni a kívánt hatást. Ráadásul kollégáink minden esetben el fognak látni olyan hasznos tanácsokkal és praktikákkal is, melyek az üde bőr fenntartásához szükségesek.

Ezek a termékek és tanácsok segíteni fognak neked abban, hogy ismét friss, sima és ragyogó legyen a kisugárzásod. Nincs más dolgod, mint a kitűzött célodhoz beszerezni az ajánlott termékeket, és megfogadni a kapott tanácsokat. Ha lelkiismeretesen, szorgalmasan alkalmazod őket, garantálom, hogy napról napra közelebb kerülsz az áhított állapothoz.

Kulcskérdések:

Milyen változást szeretnék elérni / mi a célom? Milyen készítmények szükségesek ehhez a változáshoz, miket kell beszereznem? Milyen lépéseket kell személyesen tennem a célom eléréséhez?

Gyere be hozzánk és segítünk Neked ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában!

A következő cikkemben elárulok neked két egyszerű, de elengedhetetlen tényezőt, amelyek lerövidítik a célodhoz vezető utat, és nagyban hozzájárulnak az egészséges bőr fenntartásához.

M. Viktor