A karácsonyi ajándékvásárlás mindig nagy fejtörést okoz. Kinek kell vennünk ajándékot, és mit vegyünk neki? Az ajándék vajon tetszeni fog-e, használni fogja-e, vagy sikerül megint egy olyan semmitmondó, személytelen ajándékot választani, amit az első adandó alkalommal tovább ajándékoz, (jobb esetben nem felejti el, hogy tőled kapta és nem rád sózza) vagy örökre a fiók mélyén köt ki, melyet egy idő múlva a szemetes követ. Pedig mi azon vagyunk, hogy megpróbáljuk a legjobbat adni!

 

Legyen hasznos!

Az ajándékválasztás alkalmával érdemes figyelembe venni, hogy az hasznos legyen az illető számára. Egy üveg alkohol, a 15. sál, egy olyan lakberendezési tárgy, mely nem megy a lakáshoz, vagy egy „gyönyörű” plüss nem a legeredetibb választás. Gondolkozz egyediben, és legfőképp, válassz valami számára hasznosat! „De akkor mit vegyek?”,  teszed fel a kérdést. Ne görcsölj tovább ezen a kérdésen, segítünk!

 

Az ékszereket és a kozmetikumokat minden hölgy szereti.

Képzeld, e kettőt fogtuk, és egy díszdobozba tettük! Panyi Zsuzsi ékszerész, kézzel készült, színtiszta üveg csecsebecséi mindenkit levesznek a lábukról. Tettünk mellé egy Ciao Chia arckrémet és egy Lipstacchio ajakbalzsamot, hogy a meglepetés láttán biztosan a nyakadba ugorjanak. Kortól függetlenül varázslatos ajándék!

 

Egy csepp ünnep csomag: fülbevaló és ajakbalzsam. Egyszerű, de nagyszerű!

lilafulbevalopluszajakbalzsam

Lila csepp alakú fülbevalóval 4.900 Ft.

cseppalakufulbevalo

Fekete csepp alakú fülbevalóval 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnivaló szépség csomag: Fülbevaló, gyűrű és arckrém. Hatásos belépő!

pirosékszerrel

Piros ékszerekkel 9.990 Ft.

turkizpanyi

Türkiz ékszerekkel 9.990 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Több kozmetikumot szeretnél az ajándékba csempészni? Kerek egész választás!

Magister ajándékdoboz: Fogd és vidd az előre összekészített csomagokat, vagy ha szeretnéd, Te magad is összeállíthatsz egyet a kedvenc termékeidből!

 

ajandekcsomagkesz

Kész csomag.

ures doboz

Válogass kedvedre!

 

 

 

 

 

 

 

Gyors, egyszerű, mellényúlás kizárt! Ajándékutalvány!

Ki ne örülne egy minőségi natúrkozmetikumokra elkölthető ajándékutalványnak? A szerencsés maga választhatja ki, hogy mire is van szüksége. Ennél személyre szabottabb és hasznosabb ajándékot el sem tudok képzelni. A siker garantált!

ajándékutalvány

Ajándékutalvány.

 

Reméljük, hogy tudtunk egy-két ötlettel szolgálni, így megkönnyítve neked az ajándék keresését. Ha szeretnéd személyesen is megtekinteni a fent említett szupi csomagokat, látogass el hozzánk Budapesten a Lurdy Házban található üzletünkbe, ahol kollégáink mindenben a rendelkezésedre fognak állni!

M. Dóra

Hívj minket telefonon: 06-70-886-5691

Kövess minket Instán és Fészbúkon! @magisterbudapest 🙂