A budapesti Magister üzlet egyik hatalmas extra szolgáltatása az elégedettségi garancia. (Lurdy Ház földszint)

Erre minket a törvény nem kötelez, önként vállaljuk azért, hogy még jobban érezd magad a bőrödben!

Tanácsadóink a Te bőrtípusodnak megfelelő natúrkozmetikumot fogják ajánlani, de nem vagyunk egyformák, ritkán előfordulhat, hogy a Te bőröd mégsem szeret valamilyen benne található összetevőt. Ilyenkor lehetőséged van arra, hogy visszahozd a terméket, és mi kicseréljük, vagy visszaadjuk neked az árát.

Azt nem szeretnénk, hogy ezzel a gesztussal visszaéljenek, ezért néhány apróságot kérlek, tarts szem előtt!

 

Első:

Csak a neked ajánlott szépségápolási terméket áll módunkban kicserélni. Mit jelent ez? Ha ajánlunk egy terméket és Te nem azt választod, akkor ezt az lehetőséget nem tudod igénybe venni.

Nálunk nem eladók dolgoznak, akik beütik a termék árát és elköszönnek, hanem tanácsadókat képzünk, akik tisztában vannak a bőrtípusoddal, és azzal, hogy arra melyik termék a legjobb választás. Ha ajánlanak valamit, azért teszik, mert számodra az a legjobb választás! Ha Te ennek ellenére teljesen más terméket választasz, nem áll módunkban felelősséget vállalni, mivel az nagy eséllyel nem neked való termék.

 

Második:

Tartsd meg a vásárlást bizonyító pénztárbizonylatot, alias blokkot.

Ha bárhol, bármit ki szeretnél cserélni kérni fogják, így mi is ezt tesszük.

 

Harmadik:

5 azaz öt napon belül tudsz ezzel a lehetőséggel élni.

Ennyi idő bőven elég arra, hogy kiderüljön, ha esetleg mégsem válik be egy termék. Ezt úgyszintén a vásárlásnál kapott pénztárbizonylat meglétével tudjuk ellenőrizni.

 

Negyedik:

Tárolásból, használatból eredendő károsodásért nem tudunk felelősséget vállalni. Olvasd el erre vonatkozó cikkünket, hogy az ebből adódó problémákat megelőzd: Használd és tárold helyesen a kozmetikumaidat cikk

 

Ez a lehetőség jelenleg kizárólag a budapesti Lurdy Házban vásárolt termékekre érvényesek. Amennyiben a garanciát érvényesíteni szeretnéd, kollégáink a helyszínen, azonnal elbírálják az ügyet, majd megoldást javasolnak.

Ha kétséges eset merül fel, az adatok felvétele után 5 napon belül megvizsgáljuk azt, aminek az elbírálását követően azonnal értesítjük a vásárlót.

Ha szeretnél az elégedettségi garanciával élni, kérlek ezeket a szempontokat tartsd szem előtt, akármelyik pont megsértése esetén nem tudjuk elfogadni a csere kérelmed.

 

A Lurdy Házban a vásárlás alkalmával kollégáink részletesen tájékoztatnak a termékekről, de ha később kérdésed lenne, írj nekünk a Magister Budapest Facebook oldalán, vagy hívj minket a 0670/886-56-91-es telefonszámon.

 

  1. Dóra