1: Neked is tenned kell érte, nem csak bőröd, hanem életed is szebb lesz

➡️ Kövesd a tanácsokat, melyeket az üzletben kapsz!
➡️ Ne félj változtatni! Legyen ez bőrápolási rutin, étkezési szokás vagy életmódbeli változtatás.

Ha már natúrkozmetikum mellett döntöttél, az egy remek kezdet. Egy kiváló kozmetikum önmagában is csodákra képes, ha pedig azt megfelelően használod, lenyűgöző eredményeket érhetsz el. Nem mindenki rajong a napi arcápolási rutinért, de ha nem sajnáljuk rá az időt, bőrünk meghálálja ezt. Ne sajnáld rá az időt! Fogadd meg az üzletben kapott jó tanácsokat, naponta maximum 10 perc, és hidd el, jobban fogod magad érezni a bőrödben!

Ha szükséges, ne félj változtatni étkezési szokásaidon. A túlzott szénhidrát fogyasztás fokozza az aknék kialakulását, és a korai bőröregedésért is felelősek. A teljekiőrlésű gabonák, természetes édesítők, gyümölcs és zöldség előtérbe helyezése mérhető pozitív hatást gyakorol egész szervezetünkre. Nem azt mondom, hogy légy vegán, de mértékletességgel, és napi egy almával, már teszel egészséged, így többek között bőröd egészségéért is! Ez nem nagy ár azért, hogy általában jobban érezd magad!

Ne feledd a mozgást sem! Jót tesz a bőrödnek, energikusabb és fittebb leszel. Nem utolsó sorban a stressz levezetésére is alkalmas. Nem kell maratoni futónak lenned, de heti háromszor fél órát érdemes legalább gyaloglásra fordítanod, főleg, ha sokáig szeretnél élni!

2: Felkészült ügyfélkapcsolati munkatárs, a Te boldogságodért

➡️ Tudja, hogy mire van szüksége a Te bőrtípusodnak!
➡️ Tudja, hogy ezt a szükséges összetevőt melyik készítményünk tartalmazza!
➡️ Tudja, hogy mivel fokozhatjuk a kívánt hatást!

Mi nem eladunk, hanem tanácsot adunk. Kollégáink felkészültek a Te bőrtípusodból is! Felismerik a különböző bőrtípusokat, tudják, hogy milyen hatóanyagokra van szüksége ahhoz, hogy használatukkal normalizáld bőröd állapotát, és sugárzó szépségét hosszútávon megőrizd! Kérd ki a véleményüket, mondd el nekik, hogy min szeretnél változtatni, mit szeretnél elérni. Töltsétek ki együtt szakmai csapatunk által kialakított online bőrtípus elemzésünket, vagy jelentkezz be szépségtanácsadásra, ahol bőrdiagnosztikai műszerrel vizsgáljuk meg tested borító köpenyének állapotát.

Kollégáink megmutatják neked, ezáltal saját bőrödön próbálhatod ki azt a terméket, melynek használatával ismét hamvas, friss bőröd lesz. Ezek a termékek segítenek, hogy a legtöbbet hozd ki bőrödből. Továbbá kollégáink olyan kezelést fognak ajánlani, melynek hatására egy magabiztos nő fog visszanézni rád a tükörből.

 

3: Egy kitűnő termék, mely cseresznye a tejszínhabon

➡️ Olyan, melyből kispórolták a káros, egészségtelen összetevőket!
➡️ Olyan, melyet hozzáértéssel, szívből gyártanak!

Egy átlagos nő 17 féle kozmetikumot használ, melyek átlagosan 174 féle vegyi anyagot tartalmaznak. Ezeknek a többsége káros az egészségre, és nincs szükségünk rájuk.

A natúr termékekben ezek nem találhatóak meg! Helyettük természetes és bőrazonos anyagok vannak bennük, nem irritálják a bőrödet, és nem gyengítik egészségedet. A szervezeted tolerálja ezeket az anyagokat, így teljesen más rétegekben tudnak felszívódni és hatni, ezáltal látványos eredményeket hoznak. Megszűnik a viszketés, kiütés, bőrpir. A bőr alsó rétegében is kifejtik a hatásukat, így fokozottan küzdenek a ráncosodás ellen. Visszarepítenek az időben!

Biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb kezekbe kerülsz nálunk, termékeink minőségéért és összetételükért bőrgyógyászok, gyógyszerészek és orvosok felelnek. Célunk, hogy létrehozzuk a neked legjobban megfelelő kozmetikumot. Termékeink vegyszer- és állatkísérlet mentesek. Itthon fejlesztjük és gyártjuk neked, laboratóriumi körülmények között.

 

A felsoroltak mindegyike szükséges ahhoz, hogy elégedett legyél. Ha követed ezeket az elveket, nyugodtan hatra dőlhetsz a kádban, mert biztos lehetsz benne, hogy irigyelni fogják a bőröd állapotát. Magabiztosan léphetsz ki az utcára, akár smink nélkül is, férjed pedig ismét beléd szeret!

A hozzáértést és a terméket ránk bízhatod, de Rád is szükség van! Hagyd, hogy segítsünk abban, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Magister Products Budapest