Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

BEAUTIFEYE PADS szemkörnyékmaszk

2 490 Ft

Szemmaszk: a fiatalság forrása

Kiszerelés: 1 pár
Egységár: 2490,00 Ft/pár

 

Leírás

Ezerarcú bőrfeltöltő: a fiatalság forrása

Különleges, természetes karragénekből felépülő organikus hidrogél alapú szemmaszk, mely tökéletesen követi és C-alakban körbe öleli a szem kontúrját.

A bio árpa szárának desztillációval nyert kivonata tápanyagokban gazdag, bőrpuhító és nyugtató, a selyemakác csökkenti a szemkörnyéki elszíneződést, míg a hialuronsav feltölti és hidratálja az érzékeny területet.

 

Milyen bőrre?

  • Kortól függetlenül megnyerő lehet, ha szemkörnyékeden a kialvatlanság jelei mutatkoznak, sötét tónusú, karikásak.
  • Abban az esetben, ha a szemhéj megereszkedett.
  • Pompás termék az apróbb szarkalábak halványításában.

 

Így építsd be a rutinodba!

  • Kókuszvízzel, Micella Birsvízzel vagy Argan Tree make up free lemosóval megtisztított szemkörnyékre helyezd fel!
  • Óvatosan nyisd ki a tasakot, melyben a tapaszok a két átlátszó lap között helyezkednek el! Távolítsd el a felső védőlemezt és ragassz egy-egy tapaszt az érdes felszínével mindkét szem köré, majd gyengéden nyomkodd meg, hogy tökéletesen tapadjon a bőrre! A hatóidő leteltével (10-15 perc) távolítsd el a tapaszokat, majd a maradék szérumot masszírozd a bőrbe!
  • Használd ki az időt a pihenésre!

 

Perzsa selyemakác kivonat (Beautifeye)

  • Ismertebb nevén a Konstantinápolyi akác vagy selyemfa egy Kelet- és Dél-Ázsiában őshonos csodálatos növény, melynek glicerinnel és darutosiddal való kombinációja az ún. Beautifeye nevű hatóanyag komplex.
  • A francia, biotechnológián alapuló hatóanyag gyártó cég klinikai vizsgálatai szerint, különösen erős a felső szemhéj megereszkedése elleni hatása, valamint látványosan képes csökkenteni a ráncok mennyiségét (akár -34%) és mélységét (akár -33%), a sötét karikák intenzitását (akár -30-32%) és a duzzanatok megjelenését.
  • Antiglikációs hatású, vagyis akadályozza a cukormolekuláknak a bőr támasztórostjaihoz (fehérjéihez) történő kapcsolódását, ami a bőr saját, belső öregedésének folyamata.

 

A szemmaszkban található Beautifeye hatóanyag akár -34%-kal képes csökkenteni a ráncok mennyiségét!

 

Összetevők: víz, árpa kivonat, növényi glicerin, karragén, konjak gyökér (ördögnyelv) kivonat, glükóz*, perzsa selyemakác kivonat, nátrium- hialuronát, fenetil-alkohol (természetes), nátrium-levulinát, nátrium-ánizsát, glikogén, nátrium-benzoát, citromsav, svéd ezüsttövis kivonat

Cím

Go to Top