Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Berry-Well kékfény elixír

Elfogyott

Kékfényszűrős szérum

Kiszerelés: 10ml / 30 ml
Egységár: 379,00 / 199,67 Ft/ml

Próbáld ki Budapesten a Harminckettesek terén!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Védd a bőröd a home office káros hatásaitól

A Himanthalia elongata, barna alga nemzetközileg is elismert díjnyertes kivonata (Marine Bamboo™ ) a kékfény (TV, számítógép, laptop, tablet, okostelefon és más elektronikus készülékek ún. HEV-light fénye) bőröregítő és gyulladást kiváltó hatását csökkenti igen nagy hatásfokkal.

A benne található vörösáfonya magokból sajtolással kinyert szűz, nem zsíros olaj felemelő érzést hagy a bőrön.

A fukózban gazdag poliszacharid koncentrátumnak (Fucogel powder™) köszönhetően rövid időn belül nyugtat, hidratál, anti-aging hatású és bőrszerkezet átalakító. A szérum használatával nem csupán a kékfény és az UV-fény (ezt segíti a Mangán- PCA hatóanyag is) ellen tudunk bőröregedés megelőző hatást kifejteni, de a selymesen puha, feszes arcbőr képéhez is hozzájárulhatunk.

 

Mikor ajánljuk?

 • Ha a home office ideje alatt jelentősen több időt töltesz számítógéped képernyője előtt, ugyanis ez felgyorsíthatja a bőröregedési folyamatokat – feltéve, ha hagyod!
 • Foto-aging: fénykárosodott bőr esetén, vagy napozás után rögtön.
 • Bőrtípus: normál, száraz (száraz seborrhea, dehidratált bőr, alipikus bőr), kombinált (ekkor csak U-zóna+ szemkörnyék).
 • Ha bármilyen okból kifolyólag sérült a bőröd fényvédelme, pl.: napon lepirult bőr.

 

Így építsd be a rutinodba!

 • Használata reggelente javasolt, hiszen általában a nap folyamán éri több kékfény-terhelés a bőrödet.
 • Ne felejtsd el megtisztítani az arcodat (nagyon fontos, hogy a home office alatt se maradjon el a reggeli arclemosás!), majd utána masszírozz be néhány csepp elixírt, végül rétegezz fölé bőrtípusodnak megfelelő arckrémet.
 • Normál bőr esetén az otthontartózkodás ideje alatt önállóan is alkalmazhatod, amennyiben nem igényel a bőröd extra hidratálást.
 • Amennyiben nem szeretnéd az egész arcodon alkalmazni, mert bőrtípusod olajos szeborrheás, úgy csak a szemkörnyék területére tegyél belőle, hiszen itt a legvékonyabb a bőr, ezáltal a legkevésbé védett a külső hatásokkal szemben.
 • Kombinált bőr esetén is javasolt a U-zóna kihagyása, ellenben a szárazabb bőrrészekre (orcára, szemkörnyékre) kifejezetten javasolt az alkalmazása.

 

A képernyőidő idő előtt öregít

A kékfény veszélye abban rejlik, hogy sok szempontból hasonló káros folyamatokat indít el a bőrben, mint az UV-sugárzás. Ez nem is véletlen, mivel az elektromágneses spektrumon gyakorlatilag „szomszédok”. A kékfény alatti (180-400 nanométeres) tartományban beszélünk ugyanis ultraibolya sugárzásról. Bár a kékfény leégést nem okoz, oxidatív stresszt azonban igen, hatására pedig ugyanúgy gyulladásos citokinek szabadulnak fel, káros szabadgyökök és enzimek termelődnek. Ilyen enzim például a MMP1 (mátrix-metalloproteáz), amely a bőrmátrixot roncsolja azáltal, hogy lebontja a kollagént, valamint csökkenti a fibroblasztok számát és antioxidáns képességét.

 

BARNA ALGA (MARINE BAMBOO™)

 • Élőhelyének a fő jellegzetessége, hogy abban az óceáni mélységekben, ahol tartózkódik (50-60 m-en) óriási kékfény behatásnak van kitéve. Ezekbe a mélységekbe a látható fénynek már csupán a kék tartománya jut le (ezért is látjuk kéknek a tengereket). Ezért saját maga védelme érdekében termel olyan anyagokat, melyek segítenek a készítményben minket is a kékfény elleni védekezésben (fucosterol, phyco-carotenoidokban, phyco—béta- carotine)
 • Csökkenti az egyébként kékfény hatására felszabaduló kollegén bontó enzimek mennyiségét (26 %-kal csökkenti az MMP1 bőr kötőszöveti rostjait bontó enzim mennyiségét, mely kékfény hatására fokozottan termelődik a bőrben. A Marine Bamboo hatása ezáltal olyan mértékű, mely közel áll a kékfény sugárzástól mentes állapothoz).
 • 40 % -kal javítja az elasztin termelést.
 • Képes arra, hogy a kékfény besugárzás után zavart szenvedett fibroblasztok működését helyreállítsa.
 • Ő egy igazi nyertes. Innovációját a szakma nemzetközileg is elismerte, 2018-ban Zöld összetevő Bronz fokozatot nyert az In-cosmetics global világkiállításon.

 

A kutatók úgy találták, hogy a Marine Bamboo hatóanyaga akár 40 %-kal is képes javítja az elasztin termelést, mely a bőr rugalmasságának alapja.

 

Vásárold meg azonnal Budapesten a Harminckettesek terén!

vegyszermentes kozmetikum

 

Összetevők: frakcionált kókuszolaj (száraz olaj), oleosoft-4 (mandula, borágó, lenmag, olíva gliceridek), barna alga kivonat, kókusz szilikon, vörösáfonya olaj, mangán-PCA, Parfüm (természetes), Fucogel, E-vitamin

További információk

KISTERELÉS:

10 ml, 30 ml

Cím

Go to Top