Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Coolkiss szájöblítő oldat

3 590 Ft

7 gyógynövény csúcsteljesítménye

Kiszerelés: 200 ml
Egységár: 17,95 Ft/ml

Próbáld ki Budapesten a Harminckettesek terénél.

Cikkszám: MP000159 Kategória:

Leírás

Lehengerlően jeges…

… és üde érzés vele minden egyes öblögetés!

A napi szájápolás kiegészítéseként 7 csodálatos gyógynövény extraktumával készítjük. Fodormenta, rozmaring, zsálya, ciprus, teafa, mirha és szegfűszeg gondoskodik a dermesztően friss leheletről, az íny regenerálásáról, a kiegyensúlyozott szájflóráról és a megfelelő szájhigiéniáról.

Jöhetnek a hűvös csókok?

Fluorid, SLS, tartósítószer, mesterséges aroma és színezék mentes. Vegán és persze állatkísérleteket sem végzünk.

Ez egy alkoholos szájöblítő. Mi szól az alkohol mellett?

Az alkoholos szájvizek mindig erősebben hatnak a fogszuvasodást vagy a fogágybetegséget okotó baktériumok ellen, mint az attól mentesek. Az alkohol széles spektrumú antibakteriális, illetve fertőtlenítő hatással bír. Az alkoholra nincsen rezisztencia, vagyis vele szemben hosszútávú alkalmazás során sem lesznek ellenállóak a mikróbák. Segítségével a szájvizünk viszkozitása (belső súrlódása) alacsonyabb, mint a vizes oldatoké, ezért könnyebben és mélyebben bejut a szájüreg képletei közé (pl. fogak érintkezési pontja alatti területek), oda, ahova egyébként fogkefével nem érnénk el. Az alkohol (ami egyébként tisztán növényi, gyógyszerkönyvi minőségű gabona alkohol) szárító mellékhatását egy kevés hidratáló, növényi glicerinnel ellensúlyoztuk.

Figyelem! Először erős és szokatlan lehet az íze, mely eltér a hagyományos szájvizektől! Ez pár alkalom után megszokható és megszerethető.

Összetevők: fodormenta hidrolátum, glicerin (növényi), rozmaring hidrolátum (bio), alkohol (növényi), tisztított víz, zsálya hidrolátum (bio), xilit, ciprus hidrolátum (bio), mentol, kámfor, teafa illóolaj (bio), mirrha illóolaj, szegfűszeg illóolaj, fodormenta illóolaj (bio), limonén*, linalool*, eugenol*, iso-eugenol*

Cím

Go to Top