Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Cubeba Libre kéztisztító hab

1 490 Ft

Elfogyott

Pacskold a karibi habot!

Kiszerelés: 150 ml
Egységár: 19,93 Ft/ml

AKCIÓ közeli lejárat! Minőségét megőrzi: 2023.01.31.

Próbáld ki Budapesten a Harminckettesek terén.

Elfogyott

Cikkszám: MP000158 Kategória:

Leírás

A habos kézmosás a modern… és az egészséges!

Mivel Cubeba Libre kéztisztító habunk szappan mentes, ezért a fejlesztése során lehetőségünk nyílt a bőr kémhatására (pH 5.5) pufferelni, ezáltal nem károsítja a bőr természetes savköpényét. Ez a hatás hosszútávon a bőr egészségének a fenntartásához vezet és az érzékeny, gyulladt, allergiás bőr toleranciájának fokozásához.

Fontos, hogy a benne található habzásért és tisztító hatásért felelős anyag növényi eredetű és biológiailag lebomló, ezért nem jelent veszélyt a vízi élővilágra.

További bombasztikus hírünk, hogy erős antoxidáns és hámvédő növényi E-vitaminnal gazdagítottunk, ami ráadásul egy komplex fajta, ezért bőrre gyakorolt hatása igen kedvező.

Az illatáról is mindenképpen kell szót ejtenünk: trópusi kókusz, egy csepp friss lime és a fanyar kubeba gondoskodik kacsóid kellemes illatáról.

 

Összetevők: tisztított víz, cukortenzid, lime illóolaj, kubeba illóolaj, parfüm (természetes), E-vitamin, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav, tejsav (növényi), limonén*, citrál*, citronellol*, geraniol*, linalool*

Cím

Go to Top