Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Frozen Mystic lehúzható maszk

4 590 Ft

Pórustisztító lehúzható maszk.

Kiszerelés: 45 g
Egységár: 102,00 Ft/g

Próbáld ki Budapesten a Harminckettesek terén.

Leírás

LEHÚZOD ÉS KITISZTUL A BŐRÖD

Pórustiszító fekete maszkunkat úgy alkottuk meg, hogy felüdülést nyújtson a zsíros, kombinált bőr számára!

Az aktív szén és a plankton kivonat porózus felületének hála a kész pakolás mélyen tisztító képességgel bír, segít felszívni a felesleges olajcseppeket a bőrről.

A rózsaszín agyag megkönnyebbülést hoz, ásványi anyag tartalmánál fogva csökkenti a bőrpírt és az irritációt.

A peel off maszkunk ötvözi az agyagos és alginát technológia előnyeit. Nem gyötri meg a bőrt lehúzásnál, nem tépi ki a piheszőröket, kíméletesen tisztítja a pórusokat!

A plankton kivonat mindezeken túl véd a digitális eszközök kék fénye ellen, lágyítja a vonalakat, mattít és minimalizálja a pórusok láthatóságát!

 

ÍGY KEVERD KI PÓRUSTISZTÍTÓDAT!

Használd a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót és tonikot!

Ezután tegyél egy kis tálkába 5 g port, majd öntsd fel 15 g vízzel (vagy virágvízzel)! Fél perc alatt alaposan keverd ki spatulával vagy villával, így egy könnyen eltávolítható friss gélt kapsz! A masszát spatula segítségével hordd fel a bőröd T-zónájára, az orr, a homlok és az áll részére megfelelő vastagságban, tehát figyelve, hogy a széleken is ugyanannyi massza legyen! 10-15 perc elteltével a megszilárduló maszkot húzd le, majd tonikkal átitatott mosható arctisztító koronggal töröld át a

 ÉVEZREDEK EREJE A TE BŐRÖDÖN: PÁRATLAN FITOPLANKTON KIVONAT

A Frozen Mystic peel off maszkunk hazánkban egyedülálló kozmetikai hatóanyagként hordozza az ún. Plancton Glass Flower nevű elismert francia összetevőt. Ez a természetes planktonszerű hatóanyag alapvetően édesvízi algafajok szilícium tartalmú darabkái, melyek ősi vulkanikus tavakból származnak. A múltban ezek a fitoplanktonok a kristálytiszta tavakban fejlődtek ultramagas UV-fény kitettség mellett. Akár a bőrben, úgy a fitoplankton DNS láncában is szerkezetbeli károsodást okoz az UV és kékfény. Ez a zavar a planktoni sejt öregedését okozná, de ennek megakadályozása érdekében, ebben a különleges környezetben a plankton egy őrülten eredeti és innovatív stratégiát követ, mellyel minimalizálni tudja az UV-fény károsító erejét. Egy különleges védőburkot képez a sejtjei körül, melyek pórozus és fotonikus kristályburkok. A mikroszkópban gyönyörű üvegszerű virágok rajzolódnak ki, innen a fitoplankton kivonat elnevezése: Plancton Glass Flower. A pajzs egyébként a föld magjából feltörő savas lávát alkotó szilíciumból és más fontos ásványokból épül fel. A planktonok saját védelmükre termelt anyagai bőrödön is meghozzák a varázslatot. Ma már ezek a vulkanikus tavak kiszáradtak, de a mederben maradt planktonok a mai napig változatlanul tevékenykednek, innen hozzuk bőrödnek az évezredek csodáit.

Összetevők: kovaföld, algin (barna algák sejtfal alkotója), rózsaszín agyag, kálcium-szulfát (természetben megtalálható gipsz), tetranátrium-pirofoszfát, aktív szén por, plankton kivonat, aroma (természetes mentol és eukaliptusz)

 

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top