Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Málna Parfé pakolás

4 790 Ft

Kiszerelés: 60 ml
Egységár: 99,82 Ft/ml

Vitalizáló pakolás, PHA gyümölcssavval.

Leírás

Gyere be a málnásba!

Itt az idő, hogy a tél búcsúztatása a bőr vitalizálásával párosuljon!

A Málna Parfé felkenésekor egy kosárnyi gyümölcs érkezik a bőrödre: mangó, marula, maracuja, görögdinnye, meggy és, ha ez még nem volna elég: természetesen egy jókora adag málna is! A bio bogyós érett termésének nyers gyümölcsporát és parányi magjaiból kíméletes módon kivont értékes olaját is adta vitamindús krémes pakolásunkhoz.

A hámlasztásról és a sugárzó bőrről a PHA-sav gondoskodik, miközben a professzionális szintű bőrvédelmet, táplálást és vitalizálást a liposzómás A-, C-, és E-vitamin biztosítja.

 

Milyen bőrre?

 • Ez egy igazi tavaszi pakolás, mely a fakó, színtelen, vízhiányos bőr üdítője.
 • Mivel hámlasztó PHA-savban is gazdag, ezért anyagcseréjében lelassult, érdes felszínű bőr esetén javasoljuk (dehidratált vagy alipikus-zsíhiányos), csak persze, amennyiben szeretnéd makulátlanul puha és hidratálttá varázsolni!
 • Komplex zsírsav összetételének köszönhetően erősíti a bőr védelmét, pótolja a bőrben a lipoid anyagokat, de mindezt nem komedogén anyagok által teszi, így mitesszeres, kombinált bőr esetén is alkalmazható.
 • Ha érzékeny a bőröd, ez bizony klassz választás, hiszen a bőrfunkciók javításával csökken az érzékeny bőr tünetegyüttese, továbbá a PHA-sav az érzékeny bőr egyetlen nemzetközileg is elfogadott hámlasztója.
 • Enyhe keringési rendelellenességek esetén (meleg-hideg hőmérséklet változásra kipirosodó orca) fenséges lehet, hiszen a magas vitamintartalom kedvezően hat a kiserekre is.
 • Vesd be, ha bőröd üde, fénye tompa, pórusaid optimálisak, vagyis gratulálunk, te vagy a normál bőr királynője! De ho-ho, Neked az a feladatot, hogy ezt a csodálatos állapotot fenn is tudd tartani! A tökéletes faggyú és szaruképzés mekkájában nem ápolhatnád preventíven más pakolással hasznosabban a bőrödet!

 

Így építsd be a rutinodba!

A pakolásból mogyorónyi mennyiséget egyenletes rétegben vigyél fel az előzetesen bőrtípusodnak megfelelő arctisztítóval megtisztított arcbőrödre, majd 10- 15 perc hatóidő elteltével mosd le megnedvesített kozmetikai kendővel vagy szivaccsal!

Leöblítés után hidratálj kedvenc krémeddel!

Használd hetente két alkalommal!

Hoppá! Hazánkban elsőként mi hoztuk el a kozmetikai készítménybe a Rovisome® technológiával gyártott különleges liposzómás A-, C-, E-vitamin hatóanyagot.

 

Liposzómás A-, C-, E-vitamin

 • Rovisome® technológiával előállított stabil vitamin komplex, mely egyesíti a 3 legfontosabb bőrvédő vitamin erejét.
 • Mivel a liposzóma szerkezete a bőrsejtek membránjához (más néven sejthártya) hasonló felépítésű, a hatóanyag biohasznosulása egyedülálló. Ez azt jelenti, hogy a különleges „hordozó rendszernek” köszönhetően a vitaminok könnyedén hatolnek be a bőrsejtekbe, így gyakorolva egy erőteljes vitalizáló és DNS védő hatást (a szabadgyököktől).
 • Ez oly annyira számottevő változást jelent, ahhoz képest, mintha „hordozó rendszer” nélküli, hagyományos vitaminokat juttatnánk be a bőrbe, hogy számszerűen is mérhető: a liposzómás formula szabadgyök megkötő kapacitását vizsgálva + 300 %-os növekedést találtak, a hagyományos A-, C-, E-vitaminnal szemben.
 • Amikor kutatók azt vizsgálták, hogy UVA-fény hatására (sejtkárosító, bőröregítő napfény spektrum), hogyan változik a bőrben a DNS, azt találták, hogy a ROVISOME ACE hatóanyaggal kezelt keratinociták (bőrhám sejtek) esetén 66 %-kal kevesebb DNS változás történt, mint a kezeletlen sejtek esetében, ezzel magyarázható a hatóanyag DNS védő tulajdonsága.
 • Az A-, C-, és E-vitamin minden ismert hatása rendkívüli módon és erővel érvényesül.

 

A Málna Parfé pakolásban található liposzómás vitaminkomplex antioxidáns hatása + 300%-kal magasabb, mint a hordózó rendszer nélküli vitamin kombináció esetén.

 

Összetevők: tisztított víz, olívabogyó emulgens, mangóvaj, rózsaszín agyag, málna gyümölcs kivonat (bio), liposzómás vitamin komplex (A-, C-, E-vitamin), PHA sav (glucono delta lacton), marula olaj, maracuja olaj, meggymag olaj, cetil-alkohol, görögdinnye olaj, málnamag kivonat (bio), rozmaring kivonat (bio), parfüm (természetes), benzil-alkohol, dehidro-ecetsav

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top