Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Praliné Deluxé pakolás

1 590 Ft8 990 Ft

Tisztító és ránctalanító pakolás

Kiszerelés: 15 ml /100 ml
Egységár: 106,00 /
89,90 Ft/ml

Próbáld ki Budapesten a Harminckettesek terén.

Leírás

Pakolj fel csokival!

A Dolce vita, vagyis az édes élet szerelmeseinek hívtuk életre a Praliné Deluxé pakolásunkat, na meg persze azoknak, akik szeretnének bűnmentesen egy hatalmas adag koffeinbe és csokoládéba csobbanni! Fesd le a fakó, fáradt vonalakat!

A pakolás egyik főszereplője a mediterrán barna agyag és a pörkölt kakaó, melyek együttesen kiváló abszorbeálók, vagyis felszívják a felesleges faggyút és szennyeződéseket. Mindeközben ellenállhatatlan csoki mámorban újul a bőr az innovatív Regenine komplex hatóanyagnak köszönhetően.

Bőrtípus, bőrprobléma: fiatal anti-aging; zsíros, kombinált bőr anti-aging; fakó, érdes arcbőr

 

Milyen bőrre?

  • Rendkívül gyakori, hogy kombinált bőrre javasoljuk, ekkor ugyanis legalább két alap bőrtípus találkozik: az arc középvonalában (T-zónában) fokozott a szeborrás tevékenység (mitesszerek, olajos bőrérzet), ugyanakkor az U-zónában, az orcákon szárazabb az arcbőr.
  • Fiatal arcbőr anti-aging pakolásaként kenhető és vethető be! Ha úgy érzed, hogy bőröd genetikailag vagy külső környezeti hatások miatt hamarabb ráncosodik, és mutatkoznak rajta a pre-aging tünetei, (idő előtti mimikai ráncok, apróbb barázdák, beesett arc…) ne habozz kipróbálni!
  • Normál bőrre, amennyiben szeretnénk fenntartani hosszútávon a bőr egészségét, hidro-lipid egyensúlyát, vitalitását.
  • Ha bőröd zsíros, síkos tapintatú, sápadt ez a te választásod is lehet, mint anti-aging pakolás.
  • Az érett, megereszkedett, ráncokkal tarkított bőr anti-ageing otthoni ápolása esetén is beilleszthető a rutinba, bár igazából erre a bőrre a G-Cell szőlőfürt az elsőként választandó. A kettő kombinálása javasolt.

 

A kutatók úgy találták, hogy a Regenine innovatív sav komplex, akár 83%-kal is megnövelheti a bőrmegújulást!

Összetevők: tisztított víz, olívából származtatott emulgens, mogyoró olaj, barna agyag, pörkölt kakaó kivonat, Oleosoft-4, kakaóvaj, Regenine (alma, citrom, szőlő, búzacsíra kivonat), murumuru vaj, cetil-alkohol, koffein, E-vitamin, Parfum (natural), benzil-alkohol, dehidro-ecetsav

További információk

KISZERELÉS:

15 ml, 100 ml

Cím

Go to Top