Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Seaesta szérum

8 990 Ft

Kiszerelés: 30 ml
Egységár: 299,66

Leírás

A Mediterrán tenger értékes ásványi anyagait magában hordozó szérumunkat 10 % bőr védőgát funkciót javító niacinamiddal és 1 % sebum regulátor cink-PCA hatóanyaggal készítjük. Mindezt megkoronáztuk olyan csúcshatóanyagokkal, mint a bőrnyugtató, kékfény védő Ectoin natural ®, de a tengeri ásvány kivonatban oldottunk 2 % Et-VC™ rendkívül stabil és erős antioxidáns C-vitamint, melynek depigmentáló hatása is elsőrangú. A bőr hidratáltságáról a rendkívül alacsony molekulatömegű hialuronsav és az urea is gondoskodik.

 

Milyen bőrre?

Ne lepődj meg, hiszen esszenciális vitamin és ásványi anyag készlete ill. a multifunkicós Ectoin natural végett számos, akár egymásnak ellentétesnek tűnő bőrtípus esetén is javasoljuk!

 

Száraz, vagy korpás szeborreás bőrre

Méghozzá azért, mert ebben hipermagas koncentrációban a niacinamid igazi ceramid booster! A hámban a barrierfunkció kialakításában fontos lipidek, pl. ceramidok bioszintézisében is részt vesz.
Ez nem csak azt jelenti, hogy segíti a bőr védelmét, és ezáltal a gyulladások mérséklését, hanem a transzepidermális vízvesztés mérséklése révén száraz bőrre remek hidratáló.
Ezenkívül természetes hidratáló faktorokkal is megtöltöttük: ultraalacsony molakula tömegű hialuronsav és urea igyekszik megakadályozni a felszíni és a mélyrétegi vízhiányt.

 

Aknés, olajos szeborreás bőr

A niacinamid és a cink-PCA optimalizálja a faggyú termelődését, ami azt jelenti, hogy, amikor a bőr olajos (szeborreás), akkor mérsékli a faggyúmirigyek működését.
Ezért ideális zsíros bőrre, sőt akné esetén is, hiszen egyfelől gyulladáscsökkentő, másfelől pedig a szeborreás tevékenység csökkentése végett a makacs aknés bőr is javulásra bírható pár hét leforgása alatt. Mindemellett a tág pórusokat is rendre igazítja!

 

Pigmentfoltos bőrre

A niacinamid 10 %-os koncentrációban ill. az ET-VC™ stabil és innovatív C-vitamin remekül hat a szabálytalan pigmentáltságra.
A niacinamid ill. az ET-VC™ már 4 hét után szignifikánsan csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát és világosítja a bőrt.
Duplán hatunk a pigmentfoltokra: amíg a niacinamid gátolja az ún. melanoszóma transzfert, mely azt eredményezi, hogy a pigment anyag nem jut el a keratinocitákba, vagyis “láthatatlan” marad, addig az Et-VC™ a melanogenezis, vagyis a melanin (pigment) képződést gátolja le.

 

Rosaceás, érzékeny bőrre

A 10% niacinamid a védőgát funkció eredményes javításával egy természetes gyulladáscsökkentő, kedvezően reagál rá a kipirosodó, rosaceás arcbőr.
A készítmény rendkívül jó tolerálhatósága miatt a legérzékenyebb bőr számára is optimális.

Az Ectoin® natural gyulladáscsökkentő hatása is kiemelkedő, ezért remek természetes, mellékhatásoktól mentes helyettesítője lehet a hidrokortizonnak (szteroid típusú gyulladáscsökkentő), sőt bizonyos tekintetben túl is szárnyalja azokat! Egy in vivo kísérletben 7 napon keresztül napi kétszer 1%-os ectoin oldattal kezelték a résztvevők gyulladt bőrfelületét, a kontrollcsoport pedig 0,25%-os hidrokortizonos kenőcsöt kapott. Egy hét elteltével mindkét esetben 38%-kal csökkent a bőrfelület pirossága, a barrier funkciókat viszont az Ectoin® natural javította nagyobb mértékben, 28%-kal.

 

Érett, ráncos bőrre

A niacinamid és az ET-VC is potencírozza a bőr kollagén termelődését, ezért a megereszkedett bőrt a rostrendszer (“halászháló”) támogatásával képes feszesíteni.
Az ultraalacsony molekulatömegű hialuronsav növeli a bőr elasztikusságát.

Az Ectoin® natural ránctalanító hatását a szemkörnyéken egy in vivo (vagyis boldog önkéntesek bőrén) tanulmányozták. A kísérlet 4 hétig tartott, napi kétszeri használattal, 0,5%-os töménységben vizsgálva a hatóanyag eredményességét (mi ebben a készítmény 1 %-ban alkalmazzuk!). A placebo krémhez képest az Ectoinnal® kezelteknél a ráncok mélysége 32%-kal csökkent, a szarkalábak kiterjedtsége pedig 40%-kal.

 

Összességében tehát elmondható, hogy a bőrkép komplex javításában játszik szerepet, pl. felnőttkori szeborreás arcbőr esetén egyszerre hathatunk arcunk fiatalságára és az olajos bőrérzet csökkentésére. De vegyünk még néhány példát: gyulladt pattanásokkal társult rosáceás arcbőr, szájkörüli bőrgyulladás vagy T-vonalban olajos, kombinált, de már idősödő bőr esetén is ajánljuk!

 

Kékfény elleni védekezésben is használható, hiszen az Ectoin natural® hatása a látható fény kék tartományának (mobilok, TV-k, laptopok kijelzője) szabadgyök képző hatását is ellensúlyozza.

 

Így építsd be a rutinodba!

Pár csepp szérumot oszlass el a megtisztított bőrfelületen, majd simogató mozdulatokkal masszírozd be! Vidd fölé hidratálókrémedet!

Időkorlát nélkül, a nap bármely szakában alkalmazható, reggeli és esti rutinba is építhető. Nem fényérzékenyít.

Javasoljuk kombinálni a következő szérumokkal, bőrproblémától függően: Aknézia Amphora szérum, Pigment trick treatment, Cactus juice szérum.

 

TOP HATÓANYAGOK

ECTOIN® NATURAL

Az Ectoin® natural egy erőteljes, többfunkciós, kiemelkedő hatékonyságú összetevő, melynek előnyeit számos klinikai vizsgálat igazolta. Elsősorban a retinal esetleges érzékenyítő hatását igyekszik a formulában csökkenteni, hiszen bizonyított módon „hidrokortizon-szerű” gyulladáscsökkentő hatással bír, vagyis a szteroid krémhez hasonló eredményeket képes produkálni a gyulladt bőrön, mindezt természetes módon, mellékhatásoktól mentesen! De nézzük, milyen más tulajdonságokkal is bír:
teljeskörű anti-pollution hatás (vagyis a szennyezett levegő káros hatásai ellen is védi a bőrt) (in vivo).
kék fény elleni védelem (ex vivo).
öregedésgátló, anti-aging (in vivo).
hosszú távú hidratálás és a bőrgát helyreállítása (in vivo).
bőrvilágosítás, depigmentálás (in vivo)
mikrobiom támogatás.

Az Ectoin® natural egy aminosav származék, mely az extremolitok csoportjába tartozik. Az extremolitok kis stesszvédő molekulák, amelyek védik az extremofil mikroorganizmusokat és növényeket az élőhelyeik halálos és szélsőséges körülményeitől, mint a sós tavak, forró források, a sarkvidéki jég, a mélytenger vagy a sivatagok.

A sós tavak és sivatagok a legellenségesebb környezetek a Földön. A hihetetlen körülmények ellenére évmilliók óta létezik élet ezeken a területeken is, méghozzá a nagy hatékonysággal alkalmazkodott baktériumok, úgynevezett extremofil mikroorganizmusok által. Ők dacolnak a szárazsággal, a magas sótartalommal, a szélsőséges hőmérséklet változásokkal, mindezt a bennük található Ectoin®-nak köszönhetően. Ez védi meg ezeket a kis élőlényeket élőhelyük káros környezeti hatásaitól. Az Ectoin® natural hatékonyságát számos független kutató részletesen vizsgálta, tudományos kutatócsoportok és egyetemek Németországban és világszerte. Ma a lenyűgöző Ectoin® natural természetes védő tulajdonságait az egészségügyben, a gyógyszergyártásban és immáron a kozmetikában is alkalmazzák legnagyobb örömünkre!

ETHYL ASCORBIC ACID (ET-VC™)

Vadonatúj stabil és ellenálló általános bőrképjavító C-vitamin módosulat, mely halványítja a pattanás után visszamaradt hegeket.
A biotechnológiai úton fejlesztett 3-O- Ethyl Ascorbic Acid, egy prémium minőségű derivált C-vitamin, mely a stabilitását és hatékonyságát tekintve is kitűnik a hagyományos és más módosított C-vitamin formákhoz képest, antioxidáns, anti-aging és pigmentfolt halványító tulajdonságban is sokszorosan felülmúlja őket.
A szérumban a gyártó által maximalizált és javasolt legmagasabb, 5 %-os koncentrációban alkalmazzuk.
Hazai termékben csak nálunk fordul elő.
A melanogenesis gátlásával jelentősen javítja a bőrképet, a bőr egységességét. Klinikai vizsgálat során megállapították, hogy már 9 nap után 28, 6 %-kal csökkenti a melanint, ezáltal a barna foltok láthatóságát.
Kollagén termelést fokozó hatással bír, ezáltal fokozza a bőr elasztikusságát.
Harcol az UV-fény okozta photo-aging ellen (védi a DNS-t az UV okozta behatáskor).
Városi életstílusnak való kitettség esetén valódi áldás, csökkenti a diesel partikulumok és a városi por okozta reaktív oxigén szabadgyökök képződését, ezáltal az urban-aging-et.

NIACINAMID

A niacinamid (B3 vitamin) vagy, ahogy ma mondják „Nia” az általunk alkalmazott 10%-os koncentrációban igazi megoldásmolekula akné, fokozott faggyú túltermelés, pirosodás, gyulladások, hiperpigmentáció esetén. Ezt azáltal éri el, hogy a bőr természetes immunvédelmét, a bőr védőgátját erősíti, mint egy igazi testőr!
A „waoo” hatást tovább fokozza az a tény, hogy segíti a bőr nedvességtartalmának megtartását, ezáltal fokozza a bőr tónusát, állítja helyre a hidro-lipid egyensúlyt.

Egy klinikai vizsgálat során 4 héten át napi kétszeri használat esetén az Ectoin-os kozmetikum átlagosan 40%-kal csökkentette a ráncok volumenét (mm3) és 35%-kal a ráncok mélységét.

 

Összetevők: tisztított víz, niacinamid, tengeri ásvány, Et-VC™, urea, cink-PCA, Ectoin natural, hialuronsav, nátrium-fitát, arabmézga, xantán, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Seaesta szérum” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Cím

Go to Top