Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Tonizáló mangónektár Séance

3 590 Ft

Vitalizáld bőröd már a tonizálásnál!

Kiszerelés: 100 ml
Egységár: 35,90 Ft/ml

Próbáld ki Budapesten a Harminckettesek terén!

Leírás

Üvegbe zárt vitaminbomba

A mangó kivonat és a természetes tejsav kiegyenlíti a bőr kémhatását, az organikus chia olaj bőségesen látja el a bőrt omega-3 zsírsavval. Miközben a csipetnyi gyengéd mangó illataromája meghozza a trópusi hangulatot a fürdőszobába, a nátrium-PCA hatóanyag, (mint a bőr természetes hidratáló faktora) segítkezik orvosolni a húzódó, száraz bőrérzetet.

Professzionális vonalunk pillértermékéről lévén szó, kitüntetett szerepet kaphat az otthoni bőrápolási rutinodban is, amennyiben bőröd vitalizálásra szorul, fakó és sápadt.

Rendkívül gyakori, hogy felszíni vízhiányos, városi életmódot folytató hölgyek bőrére javasoljuk, ekkor ugyanis a bőr szomjazik a hidratálásra, fakó, színtelen, matt és érdes felszíne pedig a chiamag olaj által nyújtott zsírsavakra.

Bevethető pre-aging, vagyis bőröregedést megelőző bőrápolási rutinban, a kevés folyadék fogyasztás okozta bőrszárazság elhárítására.

 

Tonikok – amiért szükséged van rájuk!

Régen a tonikok legfőbb rendeltetése az volt, hogy eltávolítsák a krémes, tejes arclemosók bőrön maradt feleslegét. Eleinte szinte csak alkoholtartalmú tonikok léteztek (nálunk ilyen a Kamillás arcszesz (link), mely a megfelelő funkcióban használva természetesen hasznos), de ma már az igazán klassz tonikokat inkább szépítő vizeknek nevezném.

 

Milyen előnyös tulajdonságokkal bírnak?

  • Kémhatásuk mindig alacsony, vagyis savas, ezért például egy lúgos arctisztító (natúrszappan, folyékony szappan stb.) bőrre gyakorolt kedvezőtlen hatását képesek mérsékelni, amennyiben arctisztítás után áttöröljük vele az arcunkat.
  • A bőrproblémánknak megfelelő tonik használatával potencírozhatjuk a bőrkép javulását.
  • A tonik után felvitt bőrápolók könnyebben szívódnak be a bőrbe, így hatásukat is erőteljesebben tudják kifejteni.
  • Arctisztítás után bevetve megszabadítják bőrünket az utolsó apró szennyeződéstől is.

 

Hoppá! Tonikunk alkohol, mesterséges illatanyag és színezék mentes.

 

Összetevők: tisztított víz, növényi glicerin, mangó kivonat, chiamag olaj, nátrium-PCA, oldószer, természetes illatanyag, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav (természetes tartósítószerek), tejsav, citromsav

További információk

Kiszerelés

100 ml., 30 ml.

Cím

Go to Top