Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Uniformité arckrém

5 990 Ft

Pigmentfoltok kiradírozva

Kiszerelés: 50 ml
Egységár: 119,80 Ft/ml

Próbáld ki Budapesten a Harminckettesek terén.

Leírás

Pigmentfoltok kiradírozva

Te csíped a nyári napfényt, de az arcod talán már kevésbé. Ha az elszaporodó pigmentfoltokkal egyre elkeseredettebb harcot vívsz, bőrkép egységesítő Uniformité arckrémünk hatásos fegyver lesz ellenük!

Titka a rendkívül stabil, depigmentáló C-vitaminban (Et-VC), valamint a kivételes folthalványító képességgel bíró tetrapepdiddel dúsított formulájában rejlik.

A hidratáló hatás kedvéért az aztékok csodálatos növényének, a chia magjának olajával és fukózban gazdag poliszacharid koncentrátummal (Fucogel powder™) is dúsítottuk.

Mivel a pigmentfoltos arcbőr általában világosabb tónusú és érzékenyebb, ezért arckrémünk fejlesztésekor ezt is figyelembe vettük és természetesen anti-aging hatású összetevőkkel is megspékeltük!

Ezek mellett pedig a Mexikó napsütötte ligetein szüretelt zamatos lime és bio édesnarancs tölti fel energiával az arcbőrt – na és persze téged is.

Mikor használd?

A depigmentáló peptid működési elve alapján mindazoknak, akik a tavasz és nyár folyamán hajlamosak a pigmentfoltosodásra, javasoljuk, hogy már a tél végén kezdjék meg a megelőző krémhasználatot. Ezenkívül rendkívül jelentős, hogy a termék használatát egészítsük ki fényvédő alkalmazásával, amikor az első napsugarak már érik bőrünket, tehát a krém, mint hidratáló fölé rétegezzünk fényvédőt!

Így építsd be a rutinodba!

Reggeli és esti arctisztítás, ill. tonizálás után masszírozz megtisztított arcbőrödbe borsónyi mennyiséget! Napi két alkalommal történő alkalmazása segítséget nyújt a bőrtónus kiegyenlítésében, a foltok halványításában és csökkenti a hiperpigmentációt.

Kiegésztheted és a krém alá rétegezheted a Pigment trick treatment szérumunkat is!

 

Hoppá! Az arckrémben tisztán természetes illó és illatanyagok találhatóak csak meg.

 

Összetevők: víz, ollivem emulgens (olívabogyóból előállított), enzimatikusan aktivált mandula/borágó/lenmag/olíva olaj, depigmentáló tetrapeptid, szukróz-sztearát, ET-VC™ (stabil C-vitamin), avokádó olaj (bio), chiamag olaj, napraforgómag olaj, fehérliliom kivonat, sarki fenyő rost, fucogel por, édesnarancs illóolaj (bio), lime illóolaj, parfüm (természetes), benzil-alkohol, dehidro-ecetsav, citrál*, limonén*, linalool*

Cím

Go to Top