Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Voyage CERAMID-G éjszakai arckrém

7 990 Ft

Kiszerelés: 50ml
Egységár: 159,80 Ft/ml

Fiatalodj az éj leple alatt!

Próbáld ki a Harminckettesek terén!

Leírás

Az első pillantásod éke

Tápláló és bőrfeszesítő hatóanyagokban gazdag krém az elégedett, rugalmas arcbőrért. Az éj leple alatt újítja meg a sejteket, a bőrépítő ceramid egyenletességet, puhaságot kölcsönöz a kültakarónak. A speciális organikus növényi olaj kombináció az érett bőr zsírsav szükségletét elégíti ki, a szőlő őssejtnek köszönhetően ultra erős antioxidáns tulajdonsággal bír.

 

Milyen bőrre?

 • 45-50 év feletti arcbőr éjszakai ápolására fejlesztettük, a Voyage 3D-Hyaluron-C arckrém kiegészítésére.
 • Idősödő, száraz bőrre. Ebben az időszakban lecsökken a faggyútermelődés, így a bőr kevésbé lesz zsíros, ezért a bőrvédő gát működése is zavart szenved, vízmegkötő képessége gyengül. A víz és zsírvesztés ráncok kialakulásához vezet, ezért telitöltöttük a flakont bőrazonos ceramiddal és esszenciális zsírsavakat hordozó organikus növényi olajokkal.
 • Érett, ráncos, rugalmasságától megfosztott bőrre, hiszen krémünk fő támadáspontja a kötőszöveti rostok regenerálása. Egyrészről a szőlő őssejt, mint extrém antioxidáns működik közre, de a bőr öregedésének az oxidatív stressz mellett az ún. glikáció (a sejtek „elcukrosodása”) is az egyik fő oka. Ez azt jelenti, hogy a cukormolekulák hozzákapcsolónak a kötőszöveti rostok („halászháló”) fehérjéihez, és így azokból merev rostok válnak, elveszítik biomechanikai tulajdonságukat: a bőr rugalmassága csökken, ezáltal megereszkedik és ráncok keletkeznek. Mivel a bőrnek nincs önvédelmi rendszere a glikáció elleni küzdelemhez (csak megelőzhető valamelyest, pl. cukormentes étkezéssel), ezt a reakciót régóta visszafordíthatatlannak tartják. Mindent megváltoztatott azonban az Arginin- PCA (D-GLYCARGINE®) molekula felfedezése, hiszen ez a nem véletlenül díjnyertes hatóanyag új perspektívákat kínál ezen öregedési folyamat megfordítására.
 • Sárgás bőrszín esetén, hiszen klinikai vizsgálatban a D-GLYCARGINE® jelentősen csökkentette – átlagosan 20%-kal – a színintenzitást. Ennek köszönhetően a sötétebb foltok kevésbé markánsnak, a bőr tónusa kevésbé sárgásnak látszik, helyette egységesebb és sugárzóbb!
 • Fényártalmon, túlzott szolárium használaton átesett bőr számára (szőlő őssejt photo-aging ellenes hatás).

 

Így építsd be a rutinodba!

 • Az esti arctisztítás, ill. tonizálás után használd szemránckrémedet (pl.: LMW-Hialuron+ szemránckrém), majd masszírozz egy-két pumpányi mennyiséget arbőrödbe, különös tekintettel a száj és a homlok körüli ráncok területére.

Tudtad? Sokszor leghamarabb nem is arcunkat, hanem a nyakunk bőrét veszi igénybe legjobban az idő. Ne hagyd ki a természetes bőrápolás öröméből, krémezd naponta

 

Arginin-PCA (D-Glycargin®)

 • A glikáció okozta küzdelemben elsőként bizonyított ez a díjnyertes (PCHI Award 2017) molekula, mely hazánkban először kerül bevetésre.
 • A bőr szintjén kettős exkluzív hatással bír, egyrészről megelőzi a cukormolekuláknak a bőr rostrendszeréhez történő kapcsolódását (anti-glikációs preventív hatás), másfelől lehetővé teszi a glikáció által már kiváltott öregedés visszafordítását.
 • A bőr rostrendszerének regenerálásával a kollagén és elasztin rostok képesek lesznek visszanyerni biomechanikai tulajdonságukat, vagyis elasztikusságukat, rugalmasságukat és szakítószilárdságukat.
 • Számszerűsítve, hosszútávú alkalmazás esetén akár a sérült fehérjesejtek 22,9%-át képes helyreállítani, javítani, mely a bőr feszességének fokozódásában nyilvánul meg. Erre a fajta bőr öregedés visszafordításra jelenlegi ismereteink szerint csak ez az anyag képes.
 • Ezenkívül önkénteseken végzett vizsgálatok szerint a D-GLYCARGINE® jelentősen csökkenti– átlagosan 20%-kal – a bőr színének intenzitását. Ennek köszönhetően a sötétebb foltok kevésbé markánssá, a bőr tónusa kevésbé sárgássá válik, helyette egy egységesebb és sugárzóbb bőrkép köszön vissza!

Szőlő őssejt

 • Olaszország Emilia-Romagna régiójának dűnéin szüretelt organikus szőlőből kinyert leírhatatlanul értékes őssejt koncentrátum.
 • Innovatív és tradíciót teremtő eljárásban a növényt arra sarkallják, hogy minél több őssejtet termeljen és ezek az ún. totipotens sejtek rendkívül effektív bioaktív, az emberi bőr számára is értékes vegyületeket szintetizáljanak.
 • Ennek eredménye, hogy a szőlő őssejt koncentrátum 124 %-kal növeli a bőr reaktív oxigén szabadgyökök elleni védelmét, ami a mai életkörülményeink ellensúlyozása érdekében és a pre-aging, vagyis a korai bőröregedés megelőzésének alapvető eleme.
 • Kiugróan magas az effektív anitoxidáns tartalma, mely mind segítség a photo-aging, vagyis a fényártalom okozta bőröregedés, ill. az urban-aging, vagyis a városi életmód bőrroncsoló hatása ellen.
 • Különlegessége, hogy hosszantartó, 6 órán át tartó teljes védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, vagyis ez idő alatt a bőr nem lesz kitéve az ún. oxidatív öregedésnek.

 

A D-Glycargin díjnyertes hatóanyag képes a sérült, ún. glikált, rugalmasságuktól megfosztott kollagén rostok 22,9%-át helyreállítani, javítani, ezáltal visszajuttatni minket az időben!

 

Vásárold meg azonnal Budapesten a Harminckettesek terén!

vegyszermentes kozmetikum

 

Összetevők: tisztított víz, ollivem emulgens, inkamogyoró olaj (BIO), szőlőmag olaj (BIO), szilvamag olaj (BIO), sheavaj (BIO), kókuszolaj (BIO), arginin-PCA (Glycargin®), cetil-alkohol, szőlő őssejt, A-vitamin, Fucogel ™, izocetil-alkohol, ceramide, gránátalma olaj (BIO), növényi glicerin, áfonya kivonat (BIO), cellulóz (sarki fenyő rost), természetes illatanyag, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav, citromsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát

Cím

Go to Top