Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

Megtalálsz minket:
1082 Budapest, Baross u. 59. Harminckettesek tere

A Te bőröd a mi küldetésünk!

Voyage 3D HYALURON-C nappali arckrém

8 990 Ft

Kiszerelés: 50ml
Egységár: 179,80 Ft/ml

22 %-kal csökkentheti a ráncok méretét már 4 hetes használat után!

Próbáld ki a Harminckettesek terén!

Leírás

Éld át újra bőröd fiatalságát!

A megújult Voyage nappali arckrémünk az innovatív Magister® 3D-Hyaluron Komplexnek köszönhetően azonnali feszesítő, hosszútávú kötőszövet erősítő és mélyhidratáló hatást vált ki. Rendkívül stabil, speciális C-vitaminnal (ET-VC™) gazdagítottuk, mely fokozza a bőr elasztikusságát, fellép a környezeti ártalmak ellen és depigmentáló tulajdonságú. Utóbbi hatást az antioxidáns ferulinsav tovább erősít.

Ez a Te választásod, ha szeretnéd halványítani a barázdákat, visszanyerni bőröd természetes ragyogását, egyenletességét!

Gyere velünk egy különleges utazásra, ahol nem kell küzdened az időtlen szépségért!

 

Milyen bőrre?

 • 45-50 év feletti arcbőrre fejlesztettük, annak minden igényeit figyelembe véve.
 • Ebben az időszakban már kevesebb kollagén és elasztin termelődik, ezáltal a bőr rugalmassága lecsökken. A kollagén és elasztin rostok bomlását erős antioxidánsokkal tudjuk megakadályozni, ezt szolgálja a készítményben a különleges Et-VC™ C-vitamin.
 • A menopauza után jelentősen lecsökken a bőrben természetesen megtalálható hialuronsav, illetve más hidratáló faktorok aránya, így az szárazabbá, érdes felszínűvé és tónustalanná válik. Ezt kívánja ellensúlyozni a Magister® 3D-Hyaluron komplex, mely 3-különféle mérettartományú hialuronsavval a bőr különböző rétegeiben fejti ki hidratáló hatását.
 • A kötőszöveti rostok az arccsontokhoz támasztják a bőr minden rétegét, azonban idővel ez az ún. „halászháló” meglazul, így a bőr megereszkedik. Ezt a megereszkedést különleges sejt-jelző tripeptiddel orvosoljuk. Ez a professzionális peptid olyan fehérje töredékek, mely bőrbe jutva azt a jelzést közvetíti a bőrnek, mintha ott kollagén bomlás következett volna be. Ez a megtévesztés fokozza a bőr regenerációs rendszerét, vagyis stimulálja a kollagén gyártást, erre ösztönzi a fibroblasztokat.
 • Mivel a félszázadnyi emberöltő a melanin termelődés lecsökkenésével is jár, ezért egyre több pigmentfolt jelenik meg a bőrön. A halványításban közrejátszó ET-VC™ C-vitamin és ferulinsav segít egységesíteni a bőrképet.

 

Így építsd be a rutinodba!

 • A reggeli arctisztítás, ill. tonizálás után használd szemránckrémedet (pl.: LMW-Hialuron+ szemránckrém), majd masszírozz megtisztított két-három pumpányi mennyiséget arcbőrödbe, különös tekintettel a száj és a homlok körüli ráncok területére. Vízhiányos bőrön hamar beszívódik, így képes sminkalapként is funkcionálni.
 • Intenzíven száraz bőr esetén felvitel előtt rétegezz alá Vitalisea szérumot, vagy Százszorszép szérumot.
 • Ha szabadba mész, úgy vigyél fel fölé fényvédő krémet (pl.: Copaca banana arckrém)

 

Magister® 3D-Hyaluron Komplex

 • Egy egyedülálló fejlesztésnek köszönhetően három különböző molekulatömegű biotechnológiai úton előállított vegán hialuronsavat is rejt krémünk.
 • Ezáltal biztosítható az azonnali látható feszesítő hatás (nagy molekulatömeg – egységesebb bőrfelszín, gyors és rövid „sos” vagy „randi effekt), a hosszútávú hidratálás, kötőszövet erősítés, és a legapróbb hialuronsavnak hála pedig bejuthatunk az alsóbb epidermális rétegekbe, ahol láthatóan halványodnak a barázdák.
 • A hialuronsav képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönözni a bőrnek. A kor előrehaladtával a bőr hialuronsav tartalma fokozatosan csökken, 45 év felett pótlása alapvetővé válik, de alapvetően elmondható, hogy 25-30 év felett már rohamosan csökken a bőr hialuronsav tartalma.
 • Az általunk használt hialuronsavak biológiai forrásból származnak génmanipulációtól és állati eredetű anyagoktól mentesek (non-GMO, vegán).

 

A legfrissebb kutatások szerint az ET-VC™ 182,7%%-kal növeli a természetes hialuronsav szintézist és 37,9 %-kal csökkenti a hialuronidáz, vagyis a hialuronsav bontó enzim aktivitását, ezáltal nagyban hozzájárulva a bőr hidratáltságához és a ráncok kialakulásának megelőzéséhez.

 

Vásárold meg azonnal Budapesten a Harminckettesek terén!

vegyszermentes kozmetikum

 

Összetevők: tisztított víz, ollivem emulgens, urea, csipkebogyó olaj (BIO), argánolaj (BIO), sheavaj (BIO), kókuszolaj (BIO), stabil C-vitamin, cetil-alkohol, ligetszépe olaj (BIO), növényi glicerin, sejt-jelző tripeptid, hialuronsav komplex (3 molekula méretben), gránátalma olaj (BIO), ferulinsav, E-vitamin, cellulóz (sarki fenyő rost), természetes illatanyag, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav

Cím

Go to Top